Trifork Identity Manager

Digital identitet gjort nemt og sikkert

Hvad er Trifork Identity Manager?

Let og fleksibel Identitets – og samtykkehåndtering baseret på OpenID Connect standarden som giver hurtig og simpel integration fra alle jeres løsninger. Trifork Identity Manager bygger på velkendte standarder og giver derfor mulighed for hurtig integration, lav grad af vedligehold og en lav grad af binding til løsningen. Af samme grund kan Trifork Identity Manager sættes i drift i løbet af bare én uge.

  • Understøtter MitID, BankID, Statens IT (DK), Kombit (DK), Active Directory og adskillige andre identifikationssystemer.
  • Nem integration med API på tværs af jeres løsninger.
  • Central og sikker hosting.
  • Nem administration via webbaseret brugergrænseflade, der gør det nemt at administrere klienter og samtykkedokumenter.
  • Benyttes af en række store virksomheder og offentlige institutioner.
  • Valgfri lagring og processering his vores Danske hosting center.
Book en demo

Er du klar til MitID, når Ne­mID luk­ker?

Bliv klar til MitID med Trifork Identity Manager på en nem, sikker og simpel måde, da løsningen allerede understøtter MitID.

Når Danmark skifter fra NemID til MitID, etableres der en ny infrastruktur, hvor kun certificerede brokere kan tilslutte sig den fælles MitID platform. MitID brokere vil være bindeleddet mellem offentlige/private tjenesteudbydere og MitID platformen. Det er nødvendigt at indgå en ny tjenesteudbyderaftale for at få adgang til MitID og dermed kunne tilbyde MitID til slutbrugere.

Trifork har indgået en partneraftale med Signaturgruppen som, via Nets eID, er certificeret MitID Broker. Dette betyder, at vi via Trifork Identity Manager kan stille MitID og NemLogin til rådighed for vores kunder på samme simple måde, som vi kender det fra løsningens nuværende integration med NemID.

Derfor kan vi allerede fra i dag forberede jer til overgangen til MitID, inden NemID lukker.

 

En løsning for jeres organisation

Trifork Identity Manager integreres let med jeres systemer og anvendes til sikker og fleksibel håndtering af samtykker. Løsningen henvender sig til alle virksomheder og organisationer, der bruger identifikationssystemer som NemID, AD, MitID og BankID(SE).

Løsningen anvendes af private virksomheder inden for banksektoren samt offentlige instanser på tværs af flere sektorer. Den understøtter blandt andet kommunernes AD via KombIT, og løsningen er i dag i drift i en lang række danske kommuner i appen Kontakt Læge, hvor den faciliterer login for videoopkald mellem kommunens borgere og den praktiserende læge

Vores nuværende kunder fremhæver blandt andet understøttelsen af længere sessioner, som en stor fordel ved løsningen. Det betyder, at slutbrugerne kan nøjes med ét hovedlogin, hvorefter man blot skal lave sit login med PIN, ansigtsgenkendelse eller fingeraftryk.

Hvad får du?

  • Identitetshåndtering

    Identitetshåndtering på tværs af NemID, BankID, MitID og lignende standarder inden for identifikationssystemer.

  • Samtykkehåndtering

    Én samlet løsning til opsamling og administration af samtykker, så man nemt kan få det samlede overblik over kunder eller borgeres samtykke.

  • Nem integration

    REST API’et gør det nemt for jer at sikre, at alle nødvendige samtykker er indhentede og gyldige på tværs af alle jeres løsninger. På den måde sikrer I fuld compliance.

  • Fleksibelt og brugervenligt

    Samtykke-editor til at opbygge og administrere samtykkeformularer, så I kan skabe et samtykkebibliotek og foretage øjeblikkelige ændringer, tilrettelser, versioneringer og gyldighedsperioder alt efter behov.

  • Sikkerhed

    Udviklet med fokus på sikker drift med databehandling hos danske Netic og kryptering af alt data.

  • GDPR-compliance

    Understøtter det jeres GDPR-forpligtelser og gør blandt andet indsigtsretten, retten til sletning, oplysningspligten o.lign lettere for jer.

Nuværende kunder på Trifork Identity Manager

Et udkast af nuværende kunder, der bruger Trifork Identity Manager på tværs af sektorer og applikationer. I øjeblikket administreres der 2.290.646 unikke identiteter af Trifork Identity Manager.

Hvad siger vores kunder?

“Trifork Identity Manager er en nøglekomponent til hurtig digital innovation i Nykredit uden at gå på kompromis med sikkerheden. Løsningen har fremskyndet interne projekter og muliggjort ægte co-creation med partnere. Implementering af en ny app på platformen er en nem og simpel øvelse.”

Torsten Terp

Head of Digital, Nykredit

“Spar Nord har brugt Trifork Identity Manager i flere år på tværs af flere apps. Oprindeligt blev vi overrasket over løsningens fleksibilitet – nu ved vi, at ID og samtykke er noget, vi kan tilføje til vores apps inden for kort tid. Seneste bevis var at tilføje MitId login til Mit Spar Nord inden for to uger”

Morten Baden

Chief Digital Officer, Spar Nord

“Vi har anvendt Trifork Identity Manager i flere løsninger, det er en fornøjelse at brugervenligheden i løsningen er helt i top, især fordi man kun skal igennem NemId-flowet én gang, og derefter kan nøjes med en 4-cifret kode”

Lars Seidelin Knutsson

Teamleder, FMK, Sundhedsdatastyrelsen

Licensmodeller

Trifork Identity Manager licensen er baseret på antallet af apps og det samlede antal brugere af applikationerne.

Vi tilbyder fire licensmodeller, og det er altid muligt at skifte model efter behov.

Enkelt app

DKK 10.000 Pr. måned

Antal app på løsningen

1

Bruger på tværs af apps

5.000

Administratorer

1

QA Environment

Service desk

Email

Platform

DKK 25.000 Pr. måned

Antal app på løsningen

5

Bruger på tværs af apps

50.000

Administratorer

5

QA Environment

Service desk

Email, Servicedesk, telefon

SLA og support

Custom login/id flows

Ét brugerdefineret flow

Enterprise

DKK 35.000 Pr. måned

Antal app på løsningen

Ubegrænset

Bruger på tværs af apps

100.000

Administratorer

10

QA Environment

Service desk

Email, Servicedesk, telefon

SLA og support

Brugerdefineret Login/ID flows

Yderligere brugerdefineret flow

API adgang

HSM Support

Ubegrænset

Kontakt Salg

Applications using platform

Ubegrænset

Bruger på tværs af apps

Ubegrænset

Administratorer

10

QA Environment

Service desk

Email, Servicedesk, telefon

SLA og support

Brugerdefineret Login/ID flows

Yderligere brugerdefineret flow

API adgang

HSM Support

Alle priser i DKK ekskl. moms. Kontakt os via anmodningsformularen, så kan vi lave et tilbud, der passer præcist til jeres behov.

Book en demo eller anmod om yderligere prisoplysninger